Slavica Marković posjetila ansambl predstave Svijet mogućnosti

Slavica Marković, bivša direktorica ŠOSO “Milan Petrović” iz Novog Sada posjetila je ansambl predstave “Svijet mogućnosti” u Srpskom narodnom pozorištu.

“Slavica Marković, defektologinja, više od četrdeset godina je vodeći stručnjak za unaprijeđenje života osoba sa teškoćama u razvoju. Njen doprinos u Novom Sadu, Srbiji i bivšoj Jugoslaviji je nemjerljivo veliki. Ova impresivna, fascinantna žena posjetila nas je na probi za predstavu Svijet mogućnosti u Srpskom narodnom pozorištu. Škola i dnevni centar “Milan Petrović” koje je Slavica Marković podigla na visoki evropski nivo socijalne zaštite, naš je partner u ovom inspirativnom projektu. Mi smo bili i gosti na priredbi koji su korisnici ove škole nedavno održali, a naši glumci Milan Kovačević i Aljosa Đidić su učestvovali u njihovom programu”, izjavio je reditelj Haris Pašović .

Predstava “Svijet mogućnosti” se kreira u partnerstvu East West Centra Sarajevo, Festivala Grad teatra Budva, Plesnog centra TALA Zagreb i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i kofinansirana je od strane EU putem programa Kreativna Evropa.

Ko-financirano od:
Ko-finansirano od strane Evropske unije
Partneri:
Skip to content